Týmto chutným špaldovým perníkom sa doma u Simonky Škodovej v kuchyni spustilo vianočné pečenie. Prvá adventná nedeľa so sebou prináša túto zdravú dobrotu. Tak teda veríme, že sa Vám tento recept bude páčiť rovnako ako aj Simonke. Je veľmi...
Pri slove avokádo som sa vždy len zatriasla a nechápala som ako toto ovocie (hruškovec americký) môže vôbec niekomu chutiť. Potom som dala avokádu druhú šancu a je to tu! Zamilovala som si ho! Momentálne z neho skúšam vytvoriť rôzne...
Určite nám dáte za pravdu, že v horúcich letných dňoch nie je nič lepšie, ako sa osviežiť čerstvým ovocím, ovocnou šťavou alebo smoothies. V tomto duchu sa nesie aj náš dnešný tip - osviežujúce smoothie z manga. Mango je...
Máte dnešný slávnostný deň chuť na šťavnatú a zdravú pochúťku s ovocím, v ktorom je vysoké zastúpenie vitamínu C? Chutné a šťavnaté ríbezľové muffiny s baobabom sú pre vás tá najlepšia voľba! Vychutnajte si spolu s nami ďalšiu nielen...
Chutné škoricové waffle si môžete pripraviť aj vy sami doma k nedeľným raňajkám. Chutnú a sladkú dobrotu som si pripravila aj ja! Pridala som k nej grécky jogurt spolu s trochou arašidového masla, džemu bez cukru a bezkalorického sirupu...
Hlavnú úlohu v dnešnom recepte hrá veľmi vzácna surovina, ktorou je cvikla. Nakoľko je ju v našich podmienkach veľmi bežné dopestovať, častokrát si preto neuvedomujeme, ako prospešná je pre naše zdravie. Cvikla je v surovom stave nielen skvelou prevenciou pred ochoreniami, ale...
Mak je v našej ľudovej slovesnosti symbolom bohatstva a hojnosti. Jeho bohatstvo spočíva aj v jeho nutričnom zložení, keďže je bohatým zdrojom predovšetkým bielkovín, vláknin a tukov. Je významným zdrojom vitamínu E, železa, horčíka a na vápnik je bohatý viac ako mlieko či mliečne...
Kávová kaša je bez lepku, mlieka, vajíčok a bez pridaného cukru a predsa má stále výbornu chuť. Kvalitná káva, mandľové maslo bez palmového oleja, cukru a všetky plnohodnotné potraviny sa postarajú o vaše výborné a navyše zdravé raňajky. Už ste ochutnali zdravú...
Viete, že na lievancoch si pochutili už starovekí Gréci? Veru, raňajkovú dobrotu, ktorú vtedy nazývali „pekáč“, pripravovali z pšeničnej múky, olivového oleja, medu a kyslého mlieka. Ak vás však 2500 rokov stará receptúra neoslovila, skúste tú o niečo modernejšiu, ktorú vám prinášame...
Dnešným receptom určite potešíme všetkých maškrtníkov. Dokonca aj tých, ktorí nie sú v kuchyni až tak veľmi zruční, keďže príprava kávovo-orechového koláča je veľmi jednoduchá. A čo je najlepšie, okrem sladkého maškrtenia ním doplníte dôležité vitamíny, minerálne látky a stopové...
- Reklama -

Najčítanejšie tento týždeň

- Reklama -

Najnovšie

- Reklama -