Dnešným receptom určite potešíme všetkých maškrtníkov. Dokonca aj tých, ktorí nie sú v kuchyni až tak veľmi zruční, keďže príprava kávovo-orechového koláča je veľmi jednoduchá. A čo je najlepšie, okrem sladkého maškrtenia ním doplníte dôležité vitamíny, minerálne látky a stopové prvky. Ale nebudeme vás už ďalej zdržiavať, pokojne sa pustite do prípravy koláča, ktorý si vo vašej domácnosti určite zamilujete.

Zamilujte si nedeľnú maškrtu v podobe kávovo-orechového koláča!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Čo všetko budeme potrebovať: 

3pl ovsených vločiek

1 vaječný bielok

1čl Aduna kakaa

1čl strúhaného kokosu

menšiu hrsť vlašských orechov

1 a 1/2 čl kávy Štrbské Presso

2pl nesladeného mandľového mlieka

1čl kypriaceho prášku

1čl arašidového masla s kokosovou príchuťou od Pure Nuts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aký je postup prípravy kávovo-orechového koláča?

1. Všetky suroviny premiešame tak, aby sa všetky ich chute spojili.

2. Necháme pár minút odstáť.

3. Misku, v ktorej koláč pečieme “vymastíme” kokosovým olejom a pridáme doň vzniknutú zmes.

4. Pečieme na 160°cca 15 minút. Treba sa ho poriadne strážiť a potom už len vychutnať.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aká je výživová hodnota kávovo-orechového koláča?

300 kcal

13g bielkovín

27g sacharidov

5g vlákniny

17g tukov

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dobrú chuť by Simi!

Pridaj komentár