Týmto chutným špaldovým perníkom sa doma u Simonky Škodovej v kuchyni spustilo vianočné pečenie. Prvá adventná nedeľa so sebou prináša túto zdravú dobrotu. Tak teda veríme, že sa Vám tento recept bude páčiť rovnako ako aj Simonke. Je veľmi jednoduchý, rýchlo hotový a chutný.

Rýchlo hotový a chutný špaldový perník s marhuľovým džemom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Čo všetko budeme potrebovať: 

400g špaldovej hladkej múky

2 vajcia

3pl kokosového cukru

3pl marhuľového džemu

1čl perníkového korenia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1čl škorice

4pl kakaa

3pl kokosového oleja

0,5l mandľového mlieka

4pl mandľových plátkov

1 kypriaci prášok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aký je postup prípravy kávovo-orechového koláča?

1. Vymiešame si vajcia s kokosovým cukrom a postupne pridávame ostatné suroviny.

2. Všetko poriadne premiešame, aby sa ingrediencie spojili a necháme cesto chvíľu odstáť.

3. Pečieme na plechu s papierom na pečenie pri teplote 180° cca 20 minút, treba si však perník priebežne sledovať.

4. Po dopečení perník potrieme ešte džemom a posypeme mandľami.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dobrú chuť by Simi!

Pridaj komentár