Pripraviť dokonalý cheesecake nie je ani zďaleka tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Šikovné ruky, trpezlivosť a kvalitné ingrediencie sú však istou zárukou prípravy tejto sladkej dobroty. Ak ste si naň spravili chuť ešte dnes, pripravte si dezertný...
Určite nám dáte za pravdu, že dobrej bábovke snáď nikto neodolá. Ktorá je ale tá najlepšia: tá od maminy, tá od svokry, či tá ktorú sme si upiekli prvýkrát? Je skutočne ťažké povedať, ktorá je najlepšia! Ak sa neviete...
Len nedávno sme vám priniesli skvelý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlo z mrkvy tu. Dnes v mrkvovom trende ostaneme a to v podobe dezertu, ktorý určite nepatrí medzi tie najbežnejšie. Jeho netradičnú chuť si však určite...
Aký by to bol víkend bez poriadnej maškrty. Maková torta je na to priam ako stvorená. Aj keď je mak surovina, ktorá naviac pripomína Vianoce, môžeme si ho v spojení s višňami a mascarpone dopriať ešte pred týmito krásnymi...
  Kávová kaša je bez lepku, mlieka, vajíčok a bez pridaného cukru a predsa má stále výbornu chuť. Kvalitná káva, mandľové maslo bez palmového oleja, cukru a všetky plnohodnotné potraviny sa postarajú o vaše výborné a navyše zdravé raňajky.     Už ste ochutnali zdravú...
Máte dnešný slávnostný deň chuť na šťavnatú a zdravú pochúťku s ovocím, v ktorom je vysoké zastúpenie vitamínu C? Chutné a šťavnaté ríbezľové muffiny s baobabom sú pre vás tá najlepšia voľba! Vychutnajte si spolu s nami ďalšiu nielen...
Chutné placky zo špenátu a mrkvy? Povie si zaiste množstvo z vás, ale ...! Už starovekí učenci ospevovali mrkvu, pretože prospievala dobrej nálade a tráveniu. Surová mrkva je považovaná za najbohatší zdroj provitamínu A, čiže karoténu. Okrem neho je mrkva bohatá...
Viete, že na lievancoch si pochutili už starovekí Gréci? Veru, raňajkovú dobrotu, ktorú vtedy nazývali „pekáč“, pripravovali z pšeničnej múky, olivového oleja, medu a kyslého mlieka. Ak vás však 2500 rokov stará receptúra neoslovila, skúste tú o niečo modernejšiu, ktorú vám prinášame...
Poznáte najznámejší a najvýznamnejší zdroj vápnika? Mak siaty je jeho bohatým zdrojom, obsahuje ho 12 násobne viac, ako kravské mlieko, ale aj iných potrebných minerálov, vitamínov a nenasýtených mastných kyselín. 100 gramov zrelého maku siateho obsahuje: 41,56 g tukov, 28,13...
Hlavnú úlohu v dnešnom recepte hrá veľmi vzácna surovina, ktorou je cvikla. Nakoľko je ju v našich podmienkach veľmi bežné dopestovať, častokrát si preto neuvedomujeme, ako prospešná je pre naše zdravie. Cvikla je v surovom stave nielen skvelou prevenciou pred ochoreniami, ale...
- Reklama -

Najčítanejšie tento týždeň

- Reklama -

Najnovšie

- Reklama -