Celkový čas: 6 hodín 20 minút (pri použití sušičky) 55 minút (pri použití rúry) Príprava: 20 minút Množstvo: 4 Náročnosť:* Karfiolová raw pizza s paradajkovo-bazalkovou omáčkou a syrovou omáčkou z píniových orieškov Ingrediencie: 1 stredne veľký karfiol, rozdelený na ružičky 1/2 hrnčeka píniových orieškov 2 strúčiky cesnaku , nahrubo...
  Celkový čas : 30 minút Príprava: 20 minút Množstvo: 4 – 6 porcií Náročnosť: *   Karfiolový raw šalát s horčicovo kôprovým dressingom Ingrediencie na šalát: 1 hlávka karfiolu (nakrájaná na kúsky vo veľkosti sústa) 1 šálka nakrájaných uhoriek 1 šálka nakrájaných paradajok 1/4 šálky nakrájanej jarnej cibuľky Postup: 1. Ingrediencie vložte do...
Dnes vám prinášame neobyčajný šalát, ktorým možno predchádzať a potláčať rakovinové bunky. Neobyčajný je v tom, že je kombináciou najlepších „bojovníkov“ s rakovinou: brokolicové klíčky, cesnak a vlašské orechy. Príprava šalátu je veľmi jednoduchá a výsledok je nielen nesmierne zdravý, ale aj...
  Celkový čas : 48 hodín aj so sušením Príprava: 20-30 minút Množstvo: 5 šálok Náročnosť: *   Raw vegánske čipsy z ružičkového kelu Ingrediencie: 6 šálok nakrájaného (3 mm) ružičkového kelu 1 šálka kešu orieškov (namočené do mäkka, opláchnuté a vysušené) 1/2 šálky vody 3 lyžice organického javorového sirupu 3 lyžice tamari...
Prečo sú sladké zemiaky jedno z najzdravších jedál na svete?  Majú vysokú nutričnú hodnotu. Sú vynikajúcim zdrojom antioxidantov. Obsahujú protizápalové živiny a látky regulujúce hladinu cukru v krvi. Disponujú karotenoidmi, ktoré ovplyvňujú tvorbu vitamínu A. Znižujú účinky ťažkých kovov a kyslíkových radikálov....
  Celkový čas : 70 minút Príprava: 50 minút Množstvo: 8 porcií Náročnosť: *   Kapustovo-zemiaková polievka s kešu syrom a údenými chilli papričkami Polievka: 1 veľká sladká cibuľa (nakrájaná) 3 rebrá zeleru (nakrájané) 1 veľká hlava čínskej kapusty (nakrájaná na plátky, na ½ môžete použiť bežnú kapustu) 6 stredných zemiakov...
Príprava: 2 hodiny Sušenie: 12 hodín Skladovanie: 3 týždne Množstvo: 4 – 5 tuctov krekrov a 1 – 2 poháre nátierky   Vegánska syrová raw nátierka s pažítkou a vegetariánskymi krekrami Vegánska syrová raw nátierka s pažítkou: 2 šálky kešu orieškov (cez noc namočené, opláchnuté a vysušené) ¼ až ½ šálky vody 3...
  Celkový čas : 120 minút Príprava: 2 dni Množstvo: 6 porcií Náročnosť: ****   Šalviovo-šošovicový bochník plnený brusnicovo-tekvicovou plnkou a divou ryžou PRVÝ DEŇ Postup: 1. Uvarte šošovicu. Ako uvariť šošovicu: šošovicu opláchnite. Umiestnite 1 a ½ šálky šošovice a 3 hrnčeky vody do hrnca. Priveďte vodu do varu, zakryte...
Pórová polenta s tymianom, praženými hubami a pikantnou syrovou kešu omáčkou je ideálny recept na chladné jesenné večery. V prípade, že si pripravíte huby vopred, je samotná príprava receptu veľmi rýchla. Syrová kešu omáčka sa vmieša do polenty spolu s tymianom...
  Celkový čas: 50 minút Príprava: 25 minút Množstvo: 4 porcie Náročnosť:*   Ryža so sladko-kyslou raw omáčkou a ananásom Ingrediencie na ryžu: 2 šálky varenej čiernej ryže 2 šálky ananásu (nakrájaný na kocky) 1/2 červenej papriky (nakrájaná na kocky) 1 pohár snehového hrachu (Pisum sativum macrocarpon; pestovaný hrach s plochými jedlými...
- Reklama -

Najčítanejšie tento týždeň

- Reklama -

Najnovšie

- Reklama -