Karfiolová raw „ryža“ s mladým hráškom a rascou


Notice: Undefined property: stdClass::$share in /home/html/multi_152266/mmagazin.sk/wp-content/themes/Newspaper-child/functions.php on line 59

Notice: Trying to get property of non-object in /home/html/multi_152266/mmagazin.sk/wp-content/themes/Newspaper-child/functions.php on line 59
Karfiolová raw „ryža“ s mladým hráškom a rascou 2

 

Celkový čas: 25 minút

Príprava šalátu: 25 minút

Množstvo: 4

Náročnosť:*

 

 

Karfiolová raw „ryža“ s mladým hráškom a rascou

raw_ryza_mmagazin1

Ingrediencie:

1 stredne veľký karfiol

1 hrnček čerstvého mladého hrášku

4 jarné cibuľky, nakrájané na tenké plátky

1/2 hrnčeka čerstvej citrónovej šťavy

kôra z jedného citróna

2 ČL rasce, mletej

2 t ČL javorového raw sirupu

1 ČL strúhaného čerstvého zázvoru

1/2 hrnčeka píniových orieškov

1 PL chili lupienkov (nie sú nevyhnutné)

štipka Himalájskej soli a čierneho korenia

 

Postup:

1. Karfiol si rozdelíme na jednotlivé ružičky a rozmixujeme ich v kuchynskom robote na kúsky o veľkosti zŕn ryže. Takto pripravenú karfiolovú „ryžu“ dáme do väčšej misky

2. Pridáme hrášok a jarnú cibuľku.

3. V menšej miske zmiešame citrónovú šťavu, citrónovú kôru, rascu, javorový sirup a zázvor.

4. Pripravenú zálievku nalejeme na „ryžu“ a dobre premiešame.

5. Povrch dozdobíme píniovými semienkami a chili lupienkami. Dochutíme soľou a korením.

[Lenka/rawmazing.com]

Pridaj komentár