Užite si teplý, nutrične vyvážený kurací vývar s celestínskymi rezancami z Prodietix bylinkovej omelety. Je to ideálna voľba pre chladné jesenné večery, kedy potrebujete niečo na zahriatie a doplnenie energie.

Čo budeme na prípravu potrebovať?

  • 1 balenie Prodietix bylinkovej omelety
  • 1 slepačie vajce
  • vývar z kostí
  • 50g karfiolu
  • 50g zeleru
  • 50g brokolice
  • čerstvú petržlenovú vňať
  • 1 lyžicu repkového oleja
  • čierne korenie
  • soľ

Ako budeme postupovať?

  • Do hrnca nalejte optimálne množstvo osolenej vody vzhľadom na to, koľko máte kostí.
    • Varte podľa svojho uváženia, minimálne však aspoň 2 hodiny na strednom plameni.
    • Po uvarení vývar zlejete cez sitko a pridajte do scedeného vývaru očistenú a nadrobno nakrájanú zeleninu, ktorú ešte krátko povarte.
    • Medzičasom si pripravte bylinkovú omeletu.
    • Na panvici rozohrejte olej a pripravte na omeletu.
    • Do šejkra pridajte vodu, omeletu a jedno celé vajíčko.
    • Dôkladne premiešajte, zmes vylejte na panvicu a upečenú omeletu po chvíli otočte.
    • Opekajte aj z druhej strany.
    • Hotovú omeletu odložte na dosku na chvíľku odpočinúť.
    • Následne ju nakrájajte na širšie rezance.
    • Vývar nalejte do hlbokého taniera alebo do misky a vložte celestínske rezance.
    • Posypte nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.
    • Dochuťte prípadne soľou a čiernym korením.
    • Podávajte za horúca.

Pridaj komentár