Užite si teplý, nutrične vyvážený kurací vývar s celestínskymi rezancami z Prodietix bylinkovej omelety. Je to ideálna voľba pre chladné jesenné večery, kedy potrebujete niečo na zahriatie a doplnenie energie.

Čo budeme na prípravu potrebovať?
- 1 balenie Prodietix bylinkovej omelety
- 1 slepačie vajce
- vývar z kostí
- 50g karfiolu
- 50g zeleru
- 50g brokolice
- čerstvú petržlenovú vňať
- 1 lyžicu repkového oleja
- čierne korenie
- soľ

Ako budeme postupovať?
- Do hrnca nalejte optimálne množstvo osolenej vody vzhľadom na to, koľko máte kostí.
- Varte podľa svojho uváženia, minimálne však aspoň 2 hodiny na strednom plameni.
- Po uvarení vývar zlejete cez sitko a pridajte do scedeného vývaru očistenú a nadrobno nakrájanú zeleninu, ktorú ešte krátko povarte.
- Medzičasom si pripravte bylinkovú omeletu.
- Na panvici rozohrejte olej a pripravte na omeletu.
- Do šejkra pridajte vodu, omeletu a jedno celé vajíčko.
- Dôkladne premiešajte, zmes vylejte na panvicu a upečenú omeletu po chvíli otočte.
- Opekajte aj z druhej strany.
- Hotovú omeletu odložte na dosku na chvíľku odpočinúť.
- Následne ju nakrájajte na širšie rezance.
- Vývar nalejte do hlbokého taniera alebo do misky a vložte celestínske rezance.
- Posypte nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.
- Dochuťte prípadne soľou a čiernym korením.
- Podávajte za horúca.