Sú dni, keď máte chuť venovať vareniu veľkú časť dňa. Na druhej strane sú dni, kedy chcete mať jedlo na tanieri ideálne ihneď. Dnešný recept je inšpiráciou pre tých, ktorí objavili kúzlo varenia s minimom použitých surovín a pritom nemuseli ubrať z výbornej chuti.

Nízkokalorické fettuccine majú minimum kalórií a nemusíte ich variť. Stačí obsah balíčka len rýchlo prepláchnuť, zmiešať so zvyškom ingrediencií a môžete servírovať. Slanina a parmezán sú chuťovo výrazné potraviny, ktoré celému receptu určite dodajú to, čo je potrebné.

Čo budeme na prípravu 1 – 2 porcií potrebovať?
1x balenie Slim Pasta fettuccine v náleve
čierne korenie

Ako budeme postupovať?
- Cibuľu a slaninu nakrájajte nadrobno a restujte pár minút na panvici. Vďaka slanine nie je potrebné pridávať tuk navyše.
- Prelisujte cesnak a spolu s prepláchnutými cestovinami pridajte ku zmesi na panvicu.
- Všetko dôkladne premiešajte a chvíľku prehrejte.
- Po chvíli môžete servírovať na tanier.
- Na záver ešte posypte hoblinami parmezánu.
- Jedlo môžete dochutiť nakrájanými sušenými paradajkami alebo čerstvo nakrájanými cherry paradajkami. Ich chuť celý recept perfektne osvieži.
