Vegánske čučoriedkovo-marhuľové raw cereálne tyčinky

124
Vegánske čučoriedkovo-marhuľové raw cereálne tyčinky 3

 

Celkový čas: 8 hodín 15 minút

v prípade pečenia v rúre (no raw): 35 minút

Príprava: 15 minút

Množstvo: 12

Náročnosť: *

 

Vegánske čučoriedkovo-marhuľové raw cereálne tyčinky

raw_cerealne_tycinky_mmagazin1

Ingrediencie:

1/2 hrnčeka datlí, namočených do zmäknutia

1/3 hrnček žltých ľanových semienok

2 PL kokosového masla

1/4 hrnčeka javorového sirupu

1/2 hrnčeka mandlí

1/2 hrnčeka tekvicových semienok

1/4 hrnčeka chia semienok

1/2 hrnčeka organických raw drvených kakaových bôbov

1/2 hrnčeka organických sušených čučoriedok

1/2 hrnčeka sučených marhúľ, nasekaných

1/2 hrnčeka sušeného nesladeného kokosu, plátky (nie strúhaný)

1/2 hrnčeka raw ovsených vločiek

1/4 to 1/2 hrnčeka vody

raw_cerealne_tycinky_mmagazin2

Postup:

1. Datle, ľanové semienka, kokosové maslo, javorový sirup a mandle pomixujeme v kuchynskom robote, pokým nám nevznikne tuhá kašovitá hmota.

2. Pridáme zvyšné ingrediencie a opäť premixujeme. Podľa potreby pridáme vodu, aby sa nám všetky suroviny dobre spojili a vznikla nám dobre tvarovateľná hmota.

3. Pripravenú cereálnu hmotu rovnomerne roztlačíme na hrúbku palca do tvaru obdĺžnika a krájame na jednotlivé tyčinky.

4. Raw cereálne tyčinky sušíme v sušičke na 45 stupňov po dobu 8-12 hodín.

Tip: Ak si chceme skrátiť čas prípravy, môžeme tyčinky piecť v rúre pri teplote 160 stupňov približne 20 minút, avšak tento spôsob už nie je raw.

[Lenka/rawmazing.com]

Pridaj komentár