Uhorkové raw rezance s dijónskou estragónovou krémovou omáčkou

242
Uhorkové raw rezance s dijónskou estragónovou krémovou omáčkou 1

 

Celkový čas: 50 minút

Príprava: 30 minút

Množstvo: 4 porcie

Náročnosť: *

 

 

Uhorkové raw rezance s dijónskou estragónovou krémovou omáčkou

uhorkove_raw_rezance_mmagazin1

Ingrediencie na dijónsku estragónovú vegánsku raw omáčku:

1 šálka kešu orieškov, namočené vo vode do mäkka, opláchnuté a vysušené

1 šálka vody

3 lyžice dijonskej horčice

1 lyžica červeného misa

1 polievková lyžica citrónovej šťavy

1/2 lyžičky citrónovej kôry

1 lyžička slivkového octu

3 polievkové lyžice nasekaného čerstvého estragónu

Himalájska soľ a korenie

 

Postup:

1. Umiestnite všetky ingrediencie okrem estragónu do vysokorýchlostného mixéra.

2. Zmiešajte estragón so soľou a korením. Potom zmiešajte s ostatnými ingredienciami.

uhorkove_raw_rezance_mmagazin

Ingrediencie na raw rezance:

3 – 4 uhorky

 

Postup:

1. Ošúpte uhorky a nakrájate na rezance. Budete potrebovať, 6 šálok rezancov.

 uhorkove_raw_rezance_mmagazin2

Ingrediencie na paradajky a pečené huby:

2 šálky cherry paradajok

1 šálka shimeji húb

1 lyžica oleja

Himalájska soľ a čerstvo mleté čierne korenie

 

Postup:

1. Premiešajte paradajky s 1 lyžicou oleja a štipkou soli a korenia. Premiešané ingrediencie umiestnite na plech.

2. Premiešajte huby so zostávajúcou 1 lyžica oleja. Posypeme soľou a korením. Rozložte na plech.

3. Paradajky pečieme 20-25 minút pri teplote 350 stupňov.

4. Pečieme huby po dobu 10-15 minút pri teplote 350 stupňov.

 

Záver receptu:

1. Premiešajte uhorkové rezance s omáčkou.

2. Umiestnite uhorkové raw rezance na taniere. Na vrch uhorkových rezancov s cestovinou dajte paradajky a huby.

Tip 1.: V prípade, že v recepte využijete pečené paradajky a pečené huby, predhrejte rúru na 350 stupňov. V prípade, že využijete všetky ingrediencie v surovom stave, vynechajte tento krok.

Tip 2.: Kým sa vám rúra predhreje, pripravte rezance a omáčku.

[rawmazing.com]

Pridaj komentár