Ryža so sladko-kyslou raw omáčkou a ananásom

455
Ryža so sladko-kyslou raw omáčkou a ananásom

 

Celkový čas: 50 minút

Príprava: 25 minút

Množstvo: 4 porcie

Náročnosť:*

 

Ryža so sladko-kyslou raw omáčkou a ananásom

sladko_kysla_ryza_mmagazin1

Ingrediencie na ryžu:

2 šálky varenej čiernej ryže

2 šálky ananásu (nakrájaný na kocky)

1/2 červenej papriky (nakrájaná na kocky)

1 pohár snehového hrachu (Pisum sativum macrocarpon; pestovaný hrach s plochými jedlými strukmi)

1/2 šálky šalotky (nakrájaná na plátky)

 

Sladkokyslá omáčka:

1/4 šálky surového jablčného octu

1/4 šálky agávy

1 polievková lyžica Nama Shoyu

1/4 šálky na slnku vysušených paradajok

1 datľa

1/2 lyžičky čerstvého zázvoru

1 lyžička citrónovej šťavy

 

Postup:

1. Zmiešajte spolu ryžu, ovocie a zeleninu.

2. Predtým ako spravíte sladkokyslú raw omáčku, umiestnite všetky ingrediencie do mixéra, a vymixujte do hladka.

3. Podľa chuti prilejte 1/2 – 1 šálku sladkokyslej omáčky.

[rawmazing.com]

Pridaj komentár