Celkový čas: 3 hodiny, 10 minút (bez prípravy prílohy) Príprava: 10 minút Pečenie: 3 hodiny Množstvo: 10-12 porcií Náročnosť: ***       Bravčové pečené pliecko na rakúsky spôsob Ingrediencie: 1,5kg bravčového pliecka s kožou 2-3 PL olivového oleja 2 malé biele cibuľky, pokrájané najemno pár strúčikov cesnaku, ošúpané a pokrájané na polovičky soľ 4-5 PL...
Pripraviť dokonalý cheesecake nie je ani zďaleka tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Šikovné ruky, trpezlivosť a kvalitné ingrediencie sú však istou zárukou prípravy tejto sladkej dobroty. Ak ste si naň spravili chuť ešte dnes, pripravte si dezertný...
  Celkový čas: 5 hodín Príprava: 30 minút Množstvo: 8-10 Náročnosť: *     Ľadová čokoládovo-oriešková espresso raw torta Ingrediencie: Korpus: 1/2 hrnčeka mandlí 1/2 hrnčeka kakaového prášku 4 datle, namočené do úplného zmäknutia   1. Všetky ingrediencie na korpus dáme do kuchynského robota a poriadne rozmixujeme, aby nám vznikla dobre tvarovateľná zmes. 2. Zmes...
  Celkový čas: 3 hodiny Príprava: 30 minút Množstvo: 6-8 porcií Náročnosť: *     Rýchly a ľahký raw veganský puding na raňajky Ingrediencie: 4 šálky kešu mlieka 1 banán 1/2 šálky surových ovsených vločiek 1/2 šálky chia semienok 3 šálky čerstvého ovocia (jahody, čučoriedky, maliny) 1 čajová lyžička vanilky štipka himalájskej soli Postup: 1. Zmiešajte...
  Celkovýčas : 1 hod Príprava: 20 minút Množstvo: 8-10 porcií Náročnosť: *   Banánovo-čučoriedkový raw dezert Ingrediencie : 1 šálka vlašských orechov 1 šálka kokosu 1/2 šálky datlí 1 šálka čučoriedok 3 ks banánu 2 PL citrónu   Korpus: 1. Datle spolu s hrozienkami, namočte na pol hodiny do vody. 2. Potom rozmixujte spolu orechy,...
Celkový čas: 15 minút Príprava šalátu: 15 minút Príprava naklíčenej šošovice: 2 dni a 15 hodín (tip: použiť môžete i kúpenú naklíčenú šošovicu, aby ste si ušetrili čas) Množstvo: 4 porcie Náročnosť:* Raw šalát z naklíčenej červenej šošovice s kari omáčkou a kelom Ingrediencie: 1 hrnček červenej šošovice, naklíčená...
Chutné placky zo špenátu a mrkvy? Povie si zaiste množstvo z vás, ale ...! Už starovekí učenci ospevovali mrkvu, pretože prospievala dobrej nálade a tráveniu. Surová mrkva je považovaná za najbohatší zdroj provitamínu A, čiže karoténu. Okrem neho je mrkva bohatá...
  Celkový čas: 3 hodiny 20 minút Príprava: 20 minút Množstvo: 8-10 Náročnosť: *     Citrónovo tymiánový raw „cheesecake“ z pínových orieškov Ingrediencie: Korpus: 1/2 hrnčeka píniových orieškov 1/2 hrnčeka nesladeného, sušeného kokosu 1 PL agávového sirupu, prípadne iného prírodného tekutého sladidla štipka Himalájskej soli Plnka: 2 hrnčeky píniových orieškov, namočené počas noci,...
Aký by to bol víkend bez poriadnej maškrty. Maková torta je na to priam ako stvorená. Aj keď je mak surovina, ktorá naviac pripomína Vianoce, môžeme si ho v spojení s višňami a mascarpone dopriať ešte pred týmito krásnymi...
Mak je v našej ľudovej slovesnosti symbolom bohatstva a hojnosti. Jeho bohatstvo spočíva aj v jeho nutričnom zložení, keďže je bohatým zdrojom predovšetkým bielkovín, vláknin a tukov. Je významným zdrojom vitamínu E, železa, horčíka a na vápnik je bohatý viac ako mlieko či mliečne...
- Reklama -

Najčítanejšie tento týždeň

- Reklama -

Najnovšie

- Reklama -