Raw chalva s čokoládovou polevou „Ganache“

354
Raw chalva s čokoládovou polevou

 

Celkový čas: 2 hodiny 30 minút

Príprava: 30 minút

Množstvo: 16-20

Náročnosť: *

 

 

Raw chalva s čokoládovou polevou „Ganache“

raw_chalva_mmagazin1

Ingrediencie:

1 1/2 hrnčeka sezamových semienok

3 PL kokosového masla, zmäknutého

1/2 hrnčeka kokosu, sušeného nesladeného

1/3 hrnčeka medu

 

Ganache (čokoládová poleva):

1/2 hrnčeka kakaového prášku

1/2 hrnčeka agávového sirupu

1/4 hrnčeka kokosového masla, zmäknutého

 

Postup:

1. Vo väčšej miske zmiešame sezamové semienka, zmäknuté kokosové maslo, sušený kokos a med.

2. Sezamovú zmes dáme do štvorcovej koláčovej formy (20 x 20 cm) a rovnomerne roztlačíme po celom dne.

3. Dáme zachladiť do chladničky, pokým nám hmota stuhne.

4. Všetky ingrediencie na čokoládovú polevu dáme do šľahača a spolu vymiešame.

5. Vychladenú a stuhnutú raw chalvu potrieme čokoládovou polevou a dáme opäť zachladiť.

6. Krájame na štvorčeky.

[Lenka/rawmazing.com]

Pridaj komentár