Sushi je jedno z najznámejších jedál japonskej kuchyne. Väčšina ľudí si predstaví surovú rybu a ryžu. Sushi sa však dá pripraviť aj inak. Vyskúšajte našu keto verziu s tuniakom a uhorkou.

Čo budeme na prípravu tuniakového sushi potrebovať?

tuniaka vo vlastnej šťave

Vajonézu dresing bez kalórií

KetoMix pikantný cesnak dresing bez kalórií

trošku sušeného zázvoru

avokádo na ozdobu

šalátovú uhorku

Ako budeme postupovať?

  1. Uhorku nakrájajte na dlhé tenké plátky.
  2. V miske zmiešajte tuniaka (šťavu zlejte), Vajonézu, cesnakový dresing a zázvor.
  3. Avokádo nakrájajte na malé hranolčeky tak, aby dĺžkou zodpovedali šírke uhorkového plátku.
  4. Na každý plátok naneste a rozprestrite trošku zmesi, na okrej dajte avokádový hranolček a zmotajte do rolky.
  5. Môžete to vyskúšať aj inak – uhorku nakrájajte na hrubšie kolieska a pomocou lyžičky na navrch naneste zmes.
  6. Každé koliesko následne ozdobte kúskom avokáda.

Dobrú chuť!!!

Pridaj komentár