Paštrnákový karí raw šalát s ananásom a dressingom z poľného šalátu

Paštrnákový karí raw šalát s ananásom a dressingom z poľného šalátu 2

 

Celkový čas: 20 minút

Príprava šalátu: 20 minút

Množstvo: 2

Náročnosť:*

 

 

Paštrnákový karí raw šalát s ananásom a dressingom z poľného šalátu

kari_ananasovy_raw_salat_mmagazin1

Ingrediencie:

2 hrnčeky paštrnáku, najemno nasekaný v kuchynskom robote

1 hrnček ananásu, nakrájaný na kocky

1 hrnček mrkvy, najemno nasekanej (prípadne nastrúhanej na strúhadle)

1 hrnček uhorky, nakrájanej na kocky

1/2 hrnčeka jarnej cibuľky, nakrájanej

1/2 hrnčeka sušených hrozienok

1/2 hrnčeka kešu orechov, nahrubo nasekané

2 ČL žltého karí korenia

Himalájska soľ a čierne korenie na dochutenie

1 hrnček poľného šalátu

 

Dressing

1 hrnček poľného šalátu

2 PL vody

2 PL olivového oleja

Himalájska soľ a čierne korenie na dochutenie

 

Postup:

1. Do väčšej misky dáme všetky ingrediencie na šalát a dobre premiešame. Dochutíme soľou a korením.

2. Všetky ingrediencie na dressing vložíme do mixéra a dohladka premixujeme.

3. Dressing nemiešame so šalátom, servírujeme ho mimo šalátu.

[Lenka/rawmazing.com]

Pridaj komentár