Ovocné raw koláčiky z fíg, zázvoru a hrušiek

Ovocné raw koláčiky z fíg, zázvoru a hrušiek

 

Celkový čas : 6 hodín

Príprava: 40 minút

Množstvo: 8 porcií

Náročnosť: *

 

Ovocné raw koláčiky z fíg, zázvoru a hrušiek

raw_fig_ginger_mmagazin

Korpus:

1 šálka mandlí (namočené aspoň 6 hodín, vysušené a opláchnuté)

¼ šálky vysušených misionárskych fíg

Postup:

1. Umiestnite mandle do kuchynského robota a kvalitne do jemna ich nasekajte.

2. Pridajte figy a mixujte, kým nebudú figy tvoriť s mandľami súvislú zmes.

3. Zmes umiestnite na tortovú formu s odnímateľným dnom.

Plnka:

1 šálka kešu orieškov (namočené aspoň 6 hodín, vysušené a opláchnuté)

½ šálky makadamových orieškov (namočené aspoň 6 hodín, vysušené a opláchnuté)

¼ šálky organického raw agávového sirupu, javorového sirupu alebo iného tekutého sladidla (podľa vašej voľby)

1/3 šálky mäkkého kokosového masla alebo oleja

1 lyžička čerstvého nastrúhaného zázvoru

1 hruška (bez jadier, nakrájaná na 1,3 cm kúsky)

½ šálky nasekanej čerstvej figy (môžete použiť aj sušené)

1 šálka fíg (prerezané na polovicu)

Postup:

1. Umiestnite kešu oriešky, makadamové oriešky, agávový sirup, kokosové maslo a zázvor do vysokorýchlostného mixéra alebo kuchynského robota. Vymixujte do hladka.

2. Vmiešajte nasekané hrušky a figy.

3. Vytvorenú zmes rovnomerne naneste na pripravený korpus v tortovej forme.

4. Na vrch umiestnite rozpoltené sušené figy a umiestnite do chladu po dobu najmenej 6 hodín.

[rawmazing.com]

Pridaj komentár