Mandľové raw pâté s černicami a mangom

90
Mandľové raw pâté s černicami a mangom 2

 

Celkový čas: 40 minút

Príprava: 10 minút

Množstvo: 4 porcie

Náročnosť: *

 

 

Mandľové raw pâté s černicami a mangom

mandlove_raw_pate_mmagazin1

Ingrediencie:

1 šálka mandlí (mandle namočené cez noc, potom opláchnuté a vysušené)

1/2 šálky píniových orieškov

2 strúčiky cesnaku

1 limetka, šťava a kôra

1/2 lyžičky himalájskej soli

1/3 šálky vody

1/2 červenej papriky (semená a dreň odstránené, jemne nakrájaná)

1 lyžica jemne nakrájaného zázvoru

2 lyžice jemne nasekanej čerstvej mäty

1 mango (nakrájané na kocky)

1 avokádo (nakrájané na kocky)

1/2 litra černíc

1/4 šálky tenko nakrájanej zelenej cibuľky

himalájska soľ a čerstvo mleté čierne korenie

 

Postup:

1. Rozmixujte mandle, píniové oriešky, cesnak, limetkovú šťavu a kôru a soľ do veľmi jemných kociek.

2. Pridajte vodu a mixujte až pokiaľ z jednotlivých surovín nevznikne celok.

3. Vyberte z kuchynského robota a zmiešajte s ostatnými surovinami.

Tip: Mandľové raw pâté môžete dochutiť soľou a čerstvo mletým čiernym korením.

[Maroš/rawmazing.com]

Pridaj komentár