Malinová raw torta s tmavou a bielou čokoládou

Malinová raw torta s tmavou a bielou čokoládou 2

 

Celkový čas: 5 hodín

Príprava: 40 minút

Množstvo: 8 porcií

Náročnosť: *

 

 

Malinová raw torta s tmavou a bielou čokoládou

malinovo_cokoladova_torta_mmagazin1

Ingrediencie:

Korpus:

1 hrnček mandlí

2 lyžice roztopeného kokosového oleja

1/4 kakaového prášku

 

1. Mandle zmixovať v kuchynskom robote, až kým nie sú rozdrobené na jemno.

2. Pridať roztopený kokosový olej a kakao. Nechať mixovať tak dlho, aby bolo všetko premiešané.

3. Premiestniť to do 8- palcovej formy na pečenie.

 

Plnka:

2 hrnčeky kešu – cez noc namočené, na druhý deň scedené a opláchnuté

1/3 hrnčeka agávového raw sirupu, prípadne iného prírodného sladidla (podľa výberu)

1/2 šálky roztopeného, surového kakaového masla

1/3 šálky roztopeného kokosového oleja

1 vanilka ( vyškrabať vnútro)

2 šálky malín

 

1. Nechať spolu zmiešať do hladka vo vysokorýchlostnom mixéri kešu, agáve, kakaové maslo, kokosový olej a vanilku.

2. Natrieť 1/2 kakaovej zmesi bez kôry. Umiestnite vrstvu malín na vrch so zvyškom kakaovej zmesi.

 

Ganache (čokoládová poleva):

1/2 hrnčeka raw organického agávového sirupu

1/2 hrnčeka kakaového prášku

1/4 hrnčeka kokosového oleja

 

1. Všetky ingrediencie rozšľaháme dohromady a zalejeme bielou kakaovou vrstvou.

2. Vyčkáme kým malinová raw torta nestuhne (aspoň 3 hodiny).

[Maroš/rawmazing.com]

Pridaj komentár