Štvorhviezdičkový LINDER HOTEL GALLERY CENTRAL pôsobí na Slovensku od mája roku 2013. Počas tohto obdobia sa stihol zaradiť medzi vyhľadávané hotely v Bratislave,tak pre domácu,ako aj zahraničnú klientelu. Svojimi profesionálnymi službami a jedinečným prístupom vytvoril zázemie mnohým významným biznis klientom, hokejovým reprezentáciám, vrcholovým športovcom, či známym osobnostiam slovenského i medzinárodného šoubiznisu.
LINDNER HOTEL GALLERY CENTRAL pôsobí už päť rokov na Slovensku! Aké služby slovenskej i zahraničnej klientele ponúka?
Lukratívna poloha hotela v širšom centre hlavného mesta v sebe spája možnosti prepojenia biznisu, relaxu, nákupov a neopakovateľného výhľadu na Bratislavský hrad a Staré mesto. Za svoje pôsobenie hotel privítal a ubytoval,čo sa počtu hostí týka,takmer polovicu Bratislavy a to zo 141 krajín sveta.
Zahraničnú, ale i domácu biznis klientelu oslovujú v hoteli najmä prvotriedne služby a osvedčené know-how riešenia medzinárodných štandardov. Pre svojich partnerov sú im k dispozícii 3 multimediálne konferenčné miestnosti, najmodernejšia informačná a mediálna technika,či špeciálne biznis menu.
Naopak pre tých, ktorí túžia po aktívnom oddychu, je k dispozícii bazén, fitness centrum a wellness zóna. Preto je LINDER HOTEL GALLERY CENTRAL vhodná voľba, či už prichádzate do Bratislavy pracovne, alebo hľadáte miesto na relax, či zábavu. „Hoci pôsobíme v silnom konkurenčnom prostredí, počas piatich rokov fungovania na Slovensku sme si vybudovali meno profesionálneho hráča na lokálnom trhu. Vďaka hotelovému členstvu v sieti vieme našim hosťom ponúknuť overené služby na svetovej úrovni,“ uviedol Andreas Knab, generálny riaditeľ LINDER HOTEL GALLERY CENTRAL.
Návštevníci hotela si obľúbili jedinečnýpanoramatický výhľad z Outlook Bar &Lounge, ktorý sa nachádza na streche budovy a očarúva hostí z celého sveta počas dní i nocí. LINDNER HOTEL GALLERY CENTRAL je známy nielen svojim dizajnovým a moderným ubytovaním a špičkovými službami, ale aj kulinárskymi špecialitami.
Executive Chef Martin Šišolák pôsobil a varil v 14-tich európskych štátoch vrátane Francúzka v oblasti Provence a Cote de Azur. Svoje jedinečné skúsenosti každodenne pretavuje do unikátnych kulinárskych menu, aby potešil svojich hostí netradičným zážitkom.