Konjakové tagliatele s avokádovým pestom, zdobené mikrobylinkami – recept pre milovníkov avokáda a sviežej zelenej farby. Príprava je jednoduchá a rýchla. A ešte si aj skvelo pochutíte. K tomuto pestu sa hodí akýkoľvek druh KetoMix cestovín. Vyberte si tie, ktoré máte radi.

Čo budeme na prípravu konjakových tagliatele potrebovať?
- KetoMix konjakové tagliatele,
- avokádo,
- kel alebo špenát,
- bazalku,
- tymian,
- 5 lyžíc olivového oleja,
- 4 strúčiky cesnaku,
- vodu,
- šťavu z citróna,
- soľ,
- čierne korenie
Ako budeme postupovať?
- Avokádo očistite a zbavte kôstky.
- Z kelových listov odstráňte tvrdé stredy.
- Všetky ingrediencie s pomocou robota rozmixujte do hladkej a krémovej omáčky.
- KetoMix konjakové tagliatele pripravte podľa návodu, pridajte avokádové pesto a ihneď podávajte.
- V druhej fáze diéty si môžete pridať trošku parmezánu.
- Mikrobylinky pridávajte k jedlu až v záverečnej fáze, prípadne na tanieri, aby neprešli tepelnou úpravou a nestratili svoje zdravotné benefity.