Konjakové tagliatele s avokádovým pestom, zdobené mikrobylinkami – recept pre milovníkov avokáda a sviežej zelenej farby. Príprava je jednoduchá a rýchla. A ešte si aj skvelo pochutíte. K tomuto pestu sa hodí akýkoľvek druh KetoMix cestovín. Vyberte si tie, ktoré máte radi.

Čo budeme na prípravu konjakových tagliatele potrebovať?

  • KetoMix konjakové tagliatele,
  • avokádo,
  • kel alebo špenát,
  • bazalku,
  • tymian,
  • 5 lyžíc olivového oleja,
  • 4 strúčiky cesnaku,
  • vodu,
  • šťavu z citróna,
  • soľ,
  • čierne korenie

Ako budeme postupovať?

  1. Avokádo očistite a zbavte kôstky.
  2. Z kelových listov odstráňte tvrdé stredy.
  3. Všetky ingrediencie s pomocou robota rozmixujte do hladkej a krémovej omáčky.
  4. KetoMix konjakové tagliatele pripravte podľa návodu, pridajte avokádové pesto a ihneď podávajte.
  5. V druhej fáze diéty si môžete pridať trošku parmezánu.
  6. Mikrobylinky pridávajte k jedlu až v záverečnej fáze, prípadne na tanieri, aby neprešli tepelnou úpravou a nestratili svoje zdravotné benefity.

Pridaj komentár