Pomaly, ale isto začína najväčšia zmrzlinová sezóna v roku. Väčšina ľudí vyhľadáva možnosti ako sa osviežiť a povedzme si pravdu, často uprednostnia zmrzlinu pred akýmkoľvek drinkom. Nie je však zmrzlina, ako zmrzlina. Dovoľujeme si tvrdiť, že veľké množstvo ľudí ani netuší, z čoho je často zmrzlina vyrábaná, a že tiež podlieha moderným trendom a rôznym zaujímavým, ako aj netradičným chutiam.

Chlieb s maslom, slaný karamel či prosecco s jahodami? Takúto zmrzlinu si môžete vychutnať len na jednom mieste!!!

Sme hrdí na to, že sa môžeme stále zlepšovať, učiť nové veci a to v spolupráci so svetovo známym talianskym mastershefom Manuelem Presentim, ktorý je tiež hlavou Gelato Naturale Academy.

Výroba zmrzliny nie je totiž iba množstvo krokov, ktoré treba splniť, ako napr. stavba nábytku, ale je to doslova veda a hlavne veľká dávka lásky. Sme si vedomí, že to na prvé prečítanie znie tak trošku nostalgicky a prvoplánovo. V našom prípade sa však na jednej strane jedná o rodinnú tradíciu a na strane druhej je to radosť a oddych pri práci.

Našim cieľom nie je vyrobiť čo najviac zmrzliny za čo najkratší čas a nízke náklady, ale čo najviac zmrzliny z prírodných a kvalitných ingrediencií, ktoré sú väčšinou veľmi nákladné. Základom je, aby sa k nám zákazníci vracali so záujmom opakovane si užiť skvelú chuť pravej zmrzliny a so záujmom vyskúšať dovtedy nepoznané príchute. Väčšina výrobcov zmrzliny na Slovensku používa rôzne pasty ako príchute, my sme však striktnými zástancami prírodných ingrediencií.

Riadime sa myšlienkou, že človek sa stále učí a teda aj pravý, nefalšovaný zmrzlinár nie je nikdy dokonalý pretože sa má stále čo učiť, od nových receptov až po nové technológie a procesy výroby. Pre nás je výroba zmrzliny remeslom a preto ju nazývame remeselná zmrzlina. Vždy je najväčším ocenením spokojný úsmev našich zákazníkov.

Tak ako móda, tak aj zmrzlina podlieha novým trendom. Na scénu prichádzajú rôzne zaujímavé príchute, o ktorých si veľa ľudí myslí, že nie je možné ich ochutnať vo forme zmrzliny. Za zmienku určite stoja chute ako: chleba s maslom, slaný karamel, prosecco s jahodami a mnohé iné, ktoré u nás môžete pravidelne ochutnať. S radosťou tiež môžeme povedať, že naše vegánske zmrzliny sa tešia veľkej obľube.

Pravú a kvalitnú zmrzlinu viete rozpoznať napr. tak, že jej chuť cítite ešte dlho po zjedení. Manuele Presenti je svetovo uznávaným odborníkom vo výrobe zmrzliny. Rád experimentuje a rád vytvára nové a zaujímavé recepty, príchute a to opakovane z čisto prírodných ingrediencií. V roku 2008 založil Gelato Naturale Academy, kde vzdeláva milovníkov zmrzliny, ktorých cieľom je venovať sa výrobe zmrzliny s citom a láskou. Svoje znalosti a umenie predáva ďalej po celom svete.

Tešíme sa na Vašu návštevu v iNonne Cremeria na Laurinskej ulici č. 5 v Bratislave!!!

Pridaj komentár