Tekvica je jednou z mála druhov zeleniny, ktorú môžete v kuchyni využiť bezo zvyšku. Každá časť má v sebe iné potrebné živiny, ktoré spolu tvoria dokonalý celok. Tekvica je z 90 % tvorená vodou, spolu s dôležitými minerálnymi látkami. Voda v organizme na seba viaže škodlivé toxíny, ktoré sa z tela následne vyplavujú.

Čo budeme na prípravu tekvicových proteínových cookies potrebovať?

  • tekvicu Hokkaido,
  • proteínový kokteil KetoMix,
  • vajce,
  • škoricu,
  • orechy,
  • trstinový sirup KetoMix.

Ako budeme postupovať?

  1. Rozkrojte tekvicu a zbavte ju semienok, ktoré použijete neskôr na ozdobenie.
  2. Tekvicu nakrájajte na plátky a tie poukladajte na plech s papierom na pečenie.
  3. Pečte do zmäknutia pri teplote 180 stupňov.
  4. Medzitým si do misky pripravte drvené orechy, vajce a sypkú zmes Proteínového kokteilu KetoMix.
  1. Oslaďte trstinovým sirupom a škoricou podľa chuti.
  2. Pridajte tekvicu a vypracujte cesto.
  3. Na papier na pečenie položte z cesta pripravené malé placky.
  4. Navrch ozdobte semienkami.
  5. Nechajte piecť dozlata pri teplote 180 stupňov.

Pridaj komentár